tiistai 8. kesäkuuta 2010

Ristisanaa ja sisustushaaveitaOstin itselleni työmatkoja varten helpot ristikot, jotka osoittautuivat liian vaikeiksi tälläiselle keltanokalle! Mutta onneksi meillä oli joku joka osasi äitiä paremmin...
Seuraavaksi ostan super helpot, jos sellaisia edes löytyy :)
Täytyisi varmaan löytää joku kiva kirja, niin aika kuluis paremmin matkoilla, maisemat alkaa jo vähän kyllästyttää.
Huomenna olis vapaapäivä samoin kuin viiime viikolla, mitähän kivaa sitä keksisi..
Aikasin täytyy lähteä liikenteeseen käydään tytön kanssa nimittäin pääkaupungissa, että pääsee sieltä ajoissa pois, ruuhkat on kamalia!


Alesta 6€, aika kivat..


Meillä on olohuoneessa Ektorpin kulmasohva beigellä päälisellä, uskaltaiskohan siihen laittaa valkoisen? Siitä olen pitkään haaveillut, vaan aina arkaillut väriä, oishan se raikkaan näkönen..
Tämä kulmasohvan malli vaan ei ole paras mahdollinen meidän olkkariin. Ajateltiin että sitten kun yläkertaan pääsee muuttamaan, niin sohva menee sinne aulaan, se on nimittäin ihan paras löhöilysohva, ei voida siitä luopua!
Alhaalle tulis sitten uutta ja erimallista.

Eihän sitä tiiä vaikka eksyisi Ikeaan huomenna..


Ihanaa päivää kaikille!

3 kommenttia:

 1. Meillä on valkoinen ektorp-nojatuoli, jonka ostoa en ole katunut, vaikka perheessämme sottaajia onkin :) Raikkaan näköinen tosiaan ja helppo yhdistellä siihen muita tekstiilejä..

  Ihanat kengät!

  VastaaPoista
 2. Onpa vinkeä kuva tytöstä ristikoiden äärellä. Pieni älykkö. :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sehän noissa ikean sohvissa on hyvää kun ovat konepestäviä, jotain suojapeitettä pitäis varmaan kuitenkin siihen laittaa. Ei sitten vielä eilen käyty Ikeassa mutta kyllä se päällinen hankintalistalla on:)

  Eena: Ei ole tainnu äitiinsä tulla, heh
  -mukavaa viikkoa sinullekin

  VastaaPoista