lauantai 5. kesäkuuta 2010

Maalausurakka aloitettu!

Tästä se lähtee!
Kauan sitä onkin odotettu, joskus tuntuu että talo ei valmistu koskaan. Urakka on ollut valtava ja tulee vielä olemaan.. Välillä on pitänyt miestä psyykata, että jaksaa, olenkin sanonut että ei kannata ajatella koko urakkaa vaan pieniä osaalueita ja niiden valmistumista ja niistä aina sitten iloitaankin.
Tämä onkin nyt sellainen tosi näkyvä työvaihe, jossa
työnteko palkitsee! Jo heti eilen tuntui ihan huikealta tuo pienikin muutos parvekkeella, vaikka se ei varmaan muiden silmään vielä näytä juuri miltään.
Mies oli joutunut poistamaan kaiteet (laudanpalat) parvekkeelta maalauksen vuoksi ja kokoajan olin sydän kurkussa, että milloin se putoaa sieltä alas!
Meidän parvekkeelta on noin 6-7m pudotus, ja harjalta 9m! Siinä onkin sitten vähän jännittämistä kun parvekkeen kattotiilet ladotaan.


Pientä taloesittelyä
Ajattelin tähän postaukseen liittää muutamia kuvia talostamme tällä hetkellä, ja sitten uudet kuvat kun maalaus ym. ovat valmiita ja tellingit poistettu.

Kuva eteläpäädystä, tässä näkyy tuo kaamea pudotus, ei sovi mulle jolla on korkeanpaikan kammo. Olenkin määrännyt että parvekkeelle pitää tulla korkeat kaiteet!
Tuo järkyttävä pino puita kellarin edessä oli mieheni edellinen urakka.. Sen jälkeen klapikone siirtyi naapuriin mun vanhemmille, ja tyttö hoki aina ku mentiin ulos, että "kukki puita", kun Ukki teki klapia. Nyt "kukki" on siirtynyt kasvimaalle..Voi sissos minkä näköstä! Mietin jo tässä että kehtaako näitä edes näyttää, mutta laitetaan nyt.
Kadun puolelta otettu kuva, vasemmanpuoleinen ovi on kodariin ja se on tällä hetkellä käytössä.

Tästä ovesta aletaan varmaankin tämän kesän jälkeen kulkemaan. Ja pelargoniat saa siinä kasvaa puupinojen päällä, kuitenkin kivasti piristää kun on kukkia ,vaikka muuten on kaikki vielä rempallaan :)

Yläkerrassa on kiva kun makkarissa ja vaatehuoneessa on pikkuikkunat.

Meillä on siis puolitoista kerroksinen talo, jonka alla on kellari (ei asuintiloja), huoneistoneliöitä 169 ja kellari 100, johon tulee miehen valtakunta, saa laittaa sinne sen mekanismi nojatuolin ja baaritiskin! heh heh. Yläkerta on vielä kesken ja tällä hetkellä asutaan alempaa asuinkerrosta, jossa meillä on yksi makkari, olohuone, keittiö jne. ylös tulee kolme makkaria lisää.


Kylläpäs nyt tuli rumia kuvia,
seuraavaksi lupaan jotain kauniimpaa.. :)
Jotta kaikki ei olisi niin rumaa,
tässä tasoituseksi kuva äitini puutarhasta,
josta tulee muuten tosi ihana!Aurinkoisin terveisin


3 kommenttia:

 1. Kyllä tosta tulee upee! Ja siitä tuolista tuli tosi kiva ja kivoja oli myös ne sun löytämät varjostimet! Täytyy lähteä sun mukaan joskus, niin voit tehdä mulle löytöjä.. =) t. viivi

  VastaaPoista
 2. Tottahan toki lähet mukaan :)
  Täytyiskin tehä sun kämpästä tänne semmonen esittely ku sulla on niin ihania juttuja siellä:)

  VastaaPoista
 3. Millä sävyllä talo on maalattu?

  VastaaPoista