torstai 24. kesäkuuta 2010

Muroja ja ihmeellinen sieni..

Eilen aamulla kävin Citymarketissa, kun näitä purkkeja oli siis aivan pakko saada!
Ihania! Ostolakkoni ei koske ruokatuotteita ja niiden ohessa saatavia kylkiäisiä.. ;)
Ja nyt onkin sitten muroja vähäksi aikaa..

Tänään meillä on siivouspäivä tai ilta kunhan pääsen töistä..
Pesuhuoneen siivoukseen ajattelin kokeilla etikkavettä, jospa sillä lähtisi kammottavat kalkit saunan ovesta. Vähän aikaa sitten ostin ensimmäistä kertaa "ihmesienen" ja täytyypä sanoa että siinä vasta ihmeellinen sieni! Hong kongista ostin ja maksoi muistaakseni euron tämä kahden pakkaus! (kuva otettu karkkainen.com sivulta) Poistaa tosi hyvin pinttyneitäkin likoja, sellaisia mitkä ei lähde pesuaineella ja rätillä hankaamalla. Meillä oli ikkunassa valmistajan tarroja kiinni ja niitä yritin raapia skrapalla mutta liimajämät lähtivätkin paremmin tällä sienellä! Samoin jäljet seinistä ja oven karmeista. Massiivipuutasoon kokeilin , tahra lähti mutta niin myös öljykin, eli ei sovi mihin vaan. Mutta uusi suosikkituote siitä joka tapauksessa tuli!

Tänään vielä tälläiset arkiset tunnelmat, mutta jospa huomenna olisi jo juhlamieltä. Sukulaisia tulee kylään, joten eiköhän kivaa ole luvassa!
Postailenkin varmaan vielä juhannuksena kun kerran kotona ollaan.. :)


4 kommenttia:

 1. täytyy tuota ihmesientä päästä kokeilemaan meilläkin on vielä valmistajan tarroista osa ikkunoissa jäljellä osan olen vaivalla yrittänyt saada pois mutta turhaan..eli tie käy honkkariin..on muuten ihana blogi :)

  VastaaPoista
 2. Nuo purkit on kyllä ihanat :)
  Olen kuullut kanssa että taikasieni on aivan huippu hyvä.

  VastaaPoista
 3. Joo, olin kyllä yllättynyt sienen tehosta!

  VastaaPoista