torstai 3. kesäkuuta 2010

Ihana vapaapäivä

Meillä oli eilen tytön kanssa vapaapäivä, ja ai että oli mukavaa viettää aikaa oman murun kanssa! Tuntui että paivän aikana kerkesi tehdä vaikka mitä.
Aamulla käytiin kirppis kierroksella ja löytyihän sitä taas vaikka mitä. Tykkään käydä kirppiksillä,se on kivaa kun ei koskaan tiedä mitä kaikkea voi löytää..
Yleensä löytyy lastenvaatteita, mutta tällä kertaa löytyi nämä Riviera Maisonin lampun varjostimet, aika ihanat!
Ja tällainen kiva pussukka

Vaatetta löytyi taas, housuja ym. ja nämä söpöt mekot:
Kotiin ostin muutamia kukkia, pieniä, keittiöön tulevalle ikkunalaudalle ajattelin laittaa.

Tulee varmaan aika kivan näkönen kun laittaa ikkunalaudan, ja sitten meillä on vielä pari seinähyllyä, joita ajattelin sovittaa tuohon vasemmanpuoleiselle seinän pätkälle. Nyt olen ruvennut miettimään että pitäisikö vaihtaa keittiön verhot joihinkin muihin, ehkä laskosverhot tai jotain en oikein tiedä..?
Ehkä se on pieni juttu kun koko olohuone on vielä ihan kammotus, ja talokin on vielä niin kesken, että kerkeää vielä moneen kertaan vaihtaa vaikka mitä!

Eilen kerettiin vielä käydä pikainen kyläreissukin tuttavaperheen luona, ihanasti nuo pienetkin jo leikkii ja vaikka se on vielä aika yksin tekemistä, mutta silti viihtyy hyvin kun muita lapsia. Aika kuluu siinä kilpaillessa leluista ym.

Ja lopuksi vielä kuva "raksapuutarhasta"
Pelargoniat on etupihalla, mutta nämä mansikat ja tomatin siirsin eteläterassille, ruukut puuttuu vielä, mutta kai ne näinkin jotenkin kasvaa.. Voi kun sais terassin käyttöön tänä kesänä!
Heippa taas seuraavaan kertaan:)

4 kommenttia:

 1. ihanat lampunvarjostimet! löytäisimpä minäkin jotain vastaavaa kirppareilta.. noh, ehkä ensi kerralla, kuten sanoit, ikinä ei tiedä mitä kirppareilta voi löytää.. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä tulee monesti hukkareissujakin :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Olen ensikertalainen blogissasi ja täytyypä sanoa että hyvälle näyttää! Keittiönne on kuin suoraan minun unelmista :) ja tuon tapetin merkki täytyy laittaa muistiin, jos joskus pääsisi itsekin valitsemaan.
  Ihana koti on teille valmistumassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Moneen kertaan on näitä valintoja ehtinyt miettiä kun rakentaminen on kestäny niin kauan, (no jotain hyvää siinäki)
  Sandbergiltä löytyy muitakin ihania tapetteja
  http://www.maricken.fi/tapetitsandberg

  Ja kiva kun kävit!

  VastaaPoista