maanantai 24. toukokuuta 2010

Viikonlopun askareita

Sunnuntaina nautittiin pullakahvit


Ja taas maaleista..


Lauantai aamuna lähdettiin tytön kanssa maalikaupoille, joista mukaan lähti kaksi litran purkkia tikkurilan vinhaa,taas uusia sävyjä:)
Niistä toinen sävytettiin teknoksen värillä ja toinen tikkurilan 618x värisävyllä,kuvassa ylempänä.(Alempana vanha värimalli, kun teknos oli sitten ihan saman värinen sen kanssa.)
No sitten kun väri (ylempi)oli jonkin aikaa kuivunut ja tykättiin molemmat miehen kanssa siitä, niinpä iltapäivällä meillä oli maalit hankittuna.
Maalaamaan ei kuitenkaan päästy koko viikonloppuna, johtuen ilmoista:(Saimme vähän laiteltua paikkoja kuntoon sisällä, tässä vähän kuvia keittiöstä, paljon vielä puuttuu mutta alkaa olla jo viihtyisämpää. Saatiin vihdoinkin nuo tangot asennettua, niihin saa mukavasti kaikki pöydillä pyörivät tavarat roikkumaan.


Eteiseen mies laittoi naulakon ja minun aikaa sitten ompelemat verhot. Nuo ikkunat olisivat ihanat kyllä ilman verhoja, mutta kun niistä näkyy suoraan naapuriin.
Nyt on mukavaa, kun ei tarvitse pukea sitä varten että menee eteiseen ;)
Sunnuntaina kerkesin vähän ommellakin. Minulla on ihana rautalankakori joka kuitenkin sellaisenaan oli vähän kalsean näköinen. Tein siihen pienen "liinan", Tilkkukankaista (hemtexin lakanat) väliin laitoin vanun niin siitä tuli ihanan pehmoinen, käypähän tuo vaikka patalappunakin. Ompeluhommissa olen aika lailla aloittelija, mieli tekisi tehdä enemmänkin, mutta aikaa vain ei tahdo riittää.
Jonkin verran olen kestovaippoja tehnyt(niissä olen aika hyvä!) ja yhden tilkkupeiton tytölle, tyynyliinaa ym. pientä.
Muiden blogeista onkin ihanaa käydä katsomassa upeita käsitöitä ja inspiroitua.


Liina pääsi heti käyttöön

Kukkien osto jäikin sitten ensi viikonlopulle.


Mukavaa viikon alkua tänne eksyneille!

4 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle, ja täältähän löytyikin kaikenlaista kaunista. Jään sinun blogiasi seurailemaan.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa! olenkin vasta aloittanut tämän blogin, ja ihan uusi näissä jutuissa.
  kiva jos jaksat seurailla!

  VastaaPoista
 3. Tuo liina sopii todella kivasti tuohon rautalanka koriin. Kiitos taas ideasta, niitä näistä blogeista aina saa :) Ja suloiset pilkku vuot täydentävät kauniin kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 4. On mukava kuulla että näistäkin mun räpellyksistä saa ideoita,;)Vuoat onkin kyllä tosi söpöjä, confetista hankin

  VastaaPoista