torstai 20. toukokuuta 2010

Maalikauppaan mars!


Näiden välillä arvotaan..

Entten tentten.. siltä on tuntunut tuo värin valinta, miten se voi olla näin vaikeaa?
Tässä kolme väriä joita haimme, joista ylimmäinen hylättiin heti.Keskimmäinen näytti aluksi huonolta ja alimmainen liian siniseltä.Nyt kun näitä on kerennyt useamman päivän katsella niin tuo vaalein sävy tuntuu ehkä eniten omalta. Mutta alimmainenkaan ei ole paha...hmm
Viikonlopuksi pitäsi hakea maalit ja alkaa urakoimaan.


Talossa on järkyttävä sotku ja töiden jälkeen tuntuu, että muuta ei kerkeä tekemään kuin pestä pyykkiä ja laittaa tiskiä,ja sitten vielä meidän rakas "pumpernikkeli" heittää jugurtit ja maidot lattialle kun ei enää maistu.

Viikonloppuna ajattelin vielä siivota ja ostaa ehkäpä pelargoneja (jos löydän haluamaani lajia) ja laittaa keskeneräiselle parvekkeelle ruukkumansikoita ja tomaatteja, muratitkin olis kivoja :)

5 kommenttia:

 1. Saako äänestää? Minusta alimmainen näyttää ehdottamasti parhaimmalta! Se sopii sekä kesä että talvimaisemaan kylmänä sävynä. Mielestäni nuo vaaleat/beiget näyttää talvella ihan likaisilta.

  t. puutalon emäntä

  VastaaPoista
 2. kiitti kommentista!
  Vaikeaa on kyllä valita, tämän harmaan sävyn (alimmainen) löysinkin ajelulla erään talon seinältä, omistaja oli ystävällinen ja katsoi minulle värin:)
  Nyt kuitenkin oman talon seinällä se tuntuu erilaiselta, mutta toki on niin pieni pinta kyseessä.Oli kyllä hyvän näkönen siellä talossa.
  Katsellaan mitä tulee..

  VastaaPoista
 3. Tiedän, pienestä palasta on todella vaikea nähdä kokoinaisuutta! :)

  Itse valittiin siis sellainen tosi haalean vaaleanharmaa, joku voisi sanoa, että valkoinen, mutta harmaa se on just kun haluttiin vaalea, mutta kylmä sävy (juurikin kun meidän silmissä keltaiset näyttävät talvella likaiselta ;)). Valitettavasti en nyt millään muista värisävykoodia. Nyt on talo maalattu kahteen kertaan ja hyvältä näyttää! :)

  Tsempit valintaan! Toivottavasti hyvät maalaussäät jatkuvat! :D

  t. puutalon emäntä

  VastaaPoista
 4. Meillä meneillään talon värin valinta. Tuo alimmainen väri näyttää hyvältä. Saanko kysyä, mikä väri se on?

  VastaaPoista