lauantai 15. lokakuuta 2011

Tuoleja ja löpinää

 Heippa!
Tässä nämä tuolit nyt on. Alunperin olivat tummanruskeaa puuta. Nämä tosiaan saatiin ystäviltä, kun mies oli siellä muuttoapuna! Pöydän maalasin jo kesällä ja laitoin pintaan mehiläisvahan, niin se on tosi helppo pyyhkiä ja pitää puhtaana. Nämä tuolit mies maalasi tuossa pari viikkoa sitten ruiskulla.
 Olen nyt alkanu käyttää otex-pohjamaalia alle sellaisiin kalusteisiin, jotka joutuu kovalle kulutukselle. Ja se onkin osoittanut toimivuutensa! Pöytä on kestänyt tosi hyvin vaikka on ollu kovalla käytöllä.
Haisee kamalalle, mutta toimii! Pohjatöissä voi siis vähän laiskotella
 Elloksesta tulikin uudet valkoiset istuintyynyt, mutta ne ei ole vielä päässeet käyttöön(kuvissa vanhat). Ajattelin painaa niihin jotkut kivat tekstit, kun veljellä on sellainen prässi millä saa kuvia ja tekstejä painettua kankaisiin. Kokeilinkin sitä jo muutamaan juttuun, niistä myöhemmin kuvia, kun ovat käyneet pesussa.

 Elloksesta tuli sohvalle uudet tyynyn päälliset, ne on tosi kivat! Ja kaapista löytyi noita raidallisia ikean päällisiä, jotka sopii mainoisti yhteen.


Mitähän tekstiä niihin keittiön istuintyynyihin painaisi? Onko ehdotuksia?
Noissa vanhoissahan on vuosiluku ja jotain numeroita. Haluisin jotain vaikka ranskankielistä tekstiä, tai muuta tuohon tyyliin sopivaa.
Mies ehdotti:"mousse au chocolat" ja sit sellanen suklaaraita :D
(ei ehkä paras pyllyn alle....)

Kaikille mukavaa viikonloppua!
Täällä on ainakin nätti ilma, nautitaan vielä kun niitä riittää!

9 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköset tuolit ja tyynyt! Mukavaa vkonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniit tuolit ja ihanat tyynyt ♥
  Olisi aika hauska se suklaa teksti raidalla niissä istuintyynyissä :D
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!
  -AnnaO-

  VastaaPoista
 3. Kauniit nuo uudet tuolit. Tykkäsin kyllä niistä vanhoistakin, mihis ne meni? ;) (olisin kiinnostunut, uudet tuolit meinaan etsinnän alla)

  VastaaPoista
 4. Onpas onnistunut maalausprojekti, tuolit ovat upeat valkoisena!

  VastaaPoista
 5. kiitos kommenteista :)
  Vanhat tuolit on osa ripoteltu muualle taloon ja osa meni varastoon. Niistä yksi oli rikki ja yksi ei ollut samaa sarjaa, eli eipä niistä koko sarjaa olisi saanutkaan.

  VastaaPoista
 6. Heippa Suvimarja, uusi lukija ilmoittautuu!

  Itsekin olen juuri maalauspuuhissa - ruokapöytä valmistui viime viikolla ja nyt on menossa tuolien hiominen. Pöydästä tuli valkoinen ja tuoleista on tulossa mustat, ainakin tämänhetkisen suunnitelman mukaan... Mutta nehän voi aina muuttua... ;D

  Mielenkiintoinen blogi sinulla.

  P.S. Olet sydämellisesti tervetullut lukijaki blogiini Valkeat Unelmat!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa lukijaksi! Tulen varmasti vierailemaan blogissasi, mulla on vaan jäänyt tosi vähälle blogit viime aikoina..

  VastaaPoista
 8. Täällä myös uusi sisustusblogisti. Kiitoksia hyvistä nauruista, joo suklaaraidat tuolilla ei varmaankaan ole kaikkein paras mielikuvayhtymä, toivottavasti löydät sopivan tekstin.

  VastaaPoista