perjantai 21. tammikuuta 2011

Odottelua


Alan olla kärsimätön, kaikki sisustus suunnitelmat odottavat vain yläkerran valmistumista. Jotenkin tuntuu etten viitsi laittaa nyt enää mitään uutta kotiin..

Tilasin tästä parketista mallipalan, ajattelin nimittäin vaaleaa lattiaa yläkertaan. En halua enään samaa kuin alakerrassa. Se hyvä tässä hitaasti rakentamisessa on, että kerkeää muuttaa mieltään moneen kertaan!


Nyt vaan odotellaan mallipalan saapumista..

Sitä odotellessa..
Voitais maistaa vaikka lunta suun täydeltä!

Että tällainen pöhkö perjantai postaus...


Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Voi, niin sama tunne mullakin! Materiaalit ja sisustukset miettiny moneen kertaan yläkertaamme! Ja alakerrasta sinne kuulumattomia juttuja sekoittamassa jo valmista, kun yläkertaan ei viel kalusteita saa:(
  Mut jonain päivänä nää odotukset palkitaan , usko vaan ;)

  VastaaPoista
 2. Voin kuvitella miten vaikeaa on vaan odotella, itselläni ainakin sormet syyhyäisivä suorastaan jotta pääsisin jo sisustamaan tuota tilaa :D
  Tsemppiä valintoihin ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Meillä hieman sama ongelma on ollut tuon lattian valinnan suhteen..se mikä on minua miellyttänyt niin miestä ei :) että kiva! Nyt me ollaan varmaan jo päästy yhteisymmärrykseen..pääsis vaan sinne laminaattikauppaan, mies melkein aina töissä..

  VastaaPoista
 4. Ihania remppa suunnitelmia ja tapettivalintoja.
  Annoin sinule tunnustuksen...käy kurkkaamassa blogiini.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. inhottavaa elää kaiken rempan ja pölyn keskellä!
  Mäkin mietin yläkertaan eri parkettia, kuin alas :/ vaikeeta!! Meillä on kyllä huoneet valmiit, kunhan pintoja vaan vaihdellaan..
  Suloinen tuo sinun tyttösi <3

  VastaaPoista