torstai 28. lokakuuta 2010

Kodinhoitohuone

Täällä meillä pestään pyykkiä, ja sitähän riittää!
Kodinhoitohuone on meillä alakerrassa, sopivasti lähellä keittiötä, jotta voi hoitaa pyykkikuormaa siinä muiden askareiden sivussa.
Täältä on myös käynti pesuhuoneeseen, sekä ovi ulos. Tykkään näistä kalusteista, ja tummasta tasosta, ikkunasta on myös mukava katsella ulos samalla lun viikkaa pyykkiä :)
Seinään valitsin värikartan mukaan aika beigen sävyn, mutta valmiina se näyttikin enemmän vanhalta roosalta. Lopputulos olikin aika mieluisa, ehkä kivempikin kuin beige.
Lattiat on laatoitettu samalla laatalla kuin vessa ja pesutilat.


Pientä tilbehööriä pitää olla :)

Pyykkipojille ompelin tämän pussin, kangas hemtexin pöytäliinaa.
Pesuainetta ja ruokasoodaa. Soodalla saa pyykin kirkkaaksi, lisään sitä pesujauhelokeroon noin puoli desiä, aina jos on tarvis.


Tämän paidan löysin varastosta, kun lajittelin kirpparille lähtevää tavaraa. Tätä en raaskinut laittaa myyntiin, kun siinä on niin kauniit kirjailut.

Paita on ollut aina vähän liian tiukka mulle, vaikka egyptissä myyjä kovasti mittaili muotoja sitä myydessään..:D ja vielä lopuksi yhtäkkiä nappasi syliin. Siitä on varmaan kuvakin jossain tallessa! Onneksi pelastuin tuon myyjän kynsistä...paita vaan jäi.
Ehkäpä tästä saa jotain vaikka lapselle tehtyä, katsotaan..


Vielä olisi huominen töitä ja sen jälkeen neljän päivän vapaa! Ajattelin sitten aloittaa jouluisten ompelusten teon, ja varastosta pitäisi joulukoristeetkin hakea esille, että ovat sitten helposti siitä saatavilla.
Jouluiset ajatukset alkavat pikkuhiljaa hiipiä minunkin mieleeni, kiitos teille ihanille bloggaajille siitä! Tunnelma tarttuu :)








11 kommenttia:

  1. Iiiiiihanan iso kodinhoitohuone! ♥ Kauniit värit ja tilpehöörejä pitää olla. ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kodari teillä :)

    Mä olen kanssa jo ihan joulumeiningissä ja tekisi mieli laitella jo punaista kotiin.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kaunis kodari!! <3
    Ihanat yksityuskohdat! <3

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja käytännöllisen näköinen kodari :)

    Kiitos ruokasooda vinkistä! En ole koskaan moista kuullutkaan. Tiskipöytää ruokaasoodalla usein kiillottelen.

    VastaaPoista
  5. Kyllä tuolla kelpaa pyykkiä pestä!!! Haluaisin itse remontoida hieman kodinhoitohuonettamme, jotta viihtyisin siellä paremmin...

    VastaaPoista
  6. Kodinhoitohuone on kyllä se juttu, mitä vähän kadehdin uusista taloista, vaikka tässä vanhassa ihana tunnelma onkin! Olisi ihanaa, että pyykin käsittelylle ja kurajutuille olisi oma, erillinen huone... Tosi kivalta näyttää ja suloisia juttuja sulla on siellä!

    Mäkin ripustin olohuoneeseen juuri ekat jouluvalot... :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos mukavista kommenteista kaikille!

    Virpi: Mun vanhemmilla oli rintamiestalon kellarissa tosi toimiva kodinhoitohuone, onko teillä kellaria, jos sinne vaikka.. ?

    VastaaPoista
  8. Ekaa kertaa blogissasi vierailen ja lukijaksi jään :)
    Teillä on kaunis kodinhoitohuone, todella valoisa ja näyttää hyvältä tilankäytöltä. Minullakin sattui tälle päivälle postauksen aiheeksi khh :D

    VastaaPoista
  9. Ihana kodinhoitohuone! Tuo seinänväri sopii täydellisesti tummanruskeaan tasoon, näyttää tosi kivalta! Meillä on ihan samalla lailla pitkänomainen khh ja ovi pesuhuoneeseen, keittiöön ja ulos :)

    VastaaPoista
  10. Hyvän näköinen kodinhoitohuone! Pitäisi kokeilla tuota sodaa, aika reilusti sitä saa laittaa. Vau mikä tilkkupeittolöytö!

    VastaaPoista
  11. Johannna: tervetuloa lukijaksi, tulen myös vierailulle blogiisi :)

    Hilda: Kiitos.
    Tuo onkin aika yleinen kodinhoitohuoneen malli, toimii hyvin.

    Tuire: Kiitos :)

    VastaaPoista