keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tytön uusi sänky

Syksy on tullut ja uudet tuulet puhaltaa myös meidän makkarissa..
Pikkunen on nimittäin siirtynyt omaan sänkyyn! Hyvästi huonosti nukutut yöt ja potkittuna oleminen! Hyvästi myös ihanille hetkille tuhisija kainalossa.. nyyh! Musta tuntuu, että me vanhemmat ollaan kärsitty tästä enemmän vierotusoireita!

Sänky on vanha ja se saatiin minun tädiltä, joka osti sen aikoinaan omalle pojalle ja kunnosti sängyn. Meinasin alkaa maalamaan sängyn valkoiseksi, mutta sitten muutin mieleni. Kerkeäähän tuon myöhemminkin, jos rupeaa siltä tuntumaan.

Kylläpä muuten näyttäis hyvältä, jos olisi joku kiva pääty tuossa meidän sängyssä.. Näyttää niin valjulta varsinkin tuon tumman sängyn vieressä!

Tyttö oli aivan innoissaan sängystä ja halusi siihen nukkumaan, nyt onkin jo kolme yötä vietetty uudessa sängyssä. Siitä onkin helppo hypätä äitin ja isin viereen, jos siltä tuntuu :)

Meidän talossa on vasta yksi makuuhuone valmis, yläkertaan tulee sitten loput. Tästä huoneesta tulee sitten "kirjastohuone"(=tietokone ja pianohuone), kunhan nuo muut valmistuu.
En siis ala kiinnittämään tänne mitään seinille tms. koska sisustus vaihtuu sitten täysin.

Kaapistot hankittiin ikeasta ja ne ovat vain 40cm syvät, joten nämä luultavasti jäävät tänne säilytystilaksi jatkossakin. Mies saa säilöä leffakokoelmansa, cd:t, ym. näihin.

Mukavaa kun käytte täällä ja uusille lukijoille tervetuloa!
Laskurikin hipoo jo 5000:ta, niinpä ajattelin kohta puoliin pyöräyttää arvonnan :)


Ihanaista syyskuun alkua teille!

19 kommenttia:

 1. IHANA!! Nyt oon pikkasen kade, koska juuri tuollaista sänkyä metsästän meidän pikkujätkällä meijän sängyn viereen. Parhaillaan siinä on rämä pinnasänky, jossa poika ei ole tainnut nukkua kertaakaan aivan vauva-aikoja lukuunottamatta. En ymmärrä miksi se sänky edes on tuossa vielä.... No, kuitenkin olen nyt päättänyt että pinnasänky heitetään pois ja tilalle olis mukava saada vanha päästävedettävä. Omaan huoneeseen kun tuota kainalokanaa on turha edes yrittää, niin jos edes osan yöstä nukkuis omassa sängyssä niin se olis jo jotain!

  Niin ja älä maalaa valkoiseksi, näyttää aivan ihanalta tuollaisenaan! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan HUIKEAN ihana sänky pikkuisella!!! Tosi kaunis ja juuri tuollaisena. Siinä sitä on hyvä kölliä vanhempien vieressä.. melkein kainalossa kuitenkin. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 3. Ihana sänky. Sopii juuri tuollaisena se antaa vähän maustetta sisustukseen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sänky ja ihana tummana!! <3

  VastaaPoista
 5. kaunis sänky, elä maalaa! :)

  VastaaPoista
 6. Erittäin kaunis sänky! Kyllä vanhempien unet paranee kun pieni siirtyy omaan petiin:)))

  VastaaPoista
 7. Oijoi mikä sänky minunkin mielestäni!!
  Ja vaikka valkoinen on ihana väri, niin tuo tumma näyttäisi kuuluvan juuri tuohon sänkyyn :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis huone! Aivan ihana tuo hillitty&kaunis tapetti. Ja ihana kontrasti vaaleaan huoneeseen tuosta tummemmasta lastensängystä.

  VastaaPoista
 9. Älä niitä vieroitusoireita pelkää, eiköhän sieltä vieläkin tulla tuhisemaan viereen ;) Vaikka meilläkin on pelkkää sänkyä seinästä seinään, niin jotenkin löydän oman pääni lisäksi kaksi muutakin joka yö tyynyltäni..

  VastaaPoista
 10. Upea huone!! Kaikki värit käy niin hyvin yksiin, näyttää tosi kauniilta. Minäkään en tuota ihanaa sänkyä maalaisi :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kaunis sänky, ei voi muuta sanoa kuin että mahtava löytö! Ja kyllä se on niin kuin junglehouse mom sanoi, vieroitusoireita on turha pelätä, kun viereen ne lapsukaiset tulee kumminkin! <3 Mistä tuo tapetti on, se olisi TÄYDELLINEN meidän takkahuoneeseen?

  VastaaPoista
 12. Oi miten kaunis sänky :) Kaunis on tuo huonekin, kaapit ovat kivan näköiset ja tapetti näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
 13. Ihana sänky <3 Minäkään en maalaisi sitä...
  Oikein kivalta näyttää muutenkin huoneessa :)

  VastaaPoista
 14. On kyllä kaunis sänky! Ja ei pääse pikkuinenkaan putoamaan, kun on noin tiiviisti teidän sängyn ja seinän välissä :)

  VastaaPoista
 15. Mukavaa kun näin moni on kommentoinut, kiitos teille! :) En aio maalata sänkyä, saitte minut vakuutettua. :))

  Tapetti on rtv:n mallistoa, mutta tuon värin valmistus oli tietääkseni lopettu, me saatiin sitä kun sattui vielä olemaan sopiva määrä varastossa.

  VastaaPoista
 16. Kaunis sänky!<3 Käy niin hyvin valkoista vasten!:)

  VastaaPoista
 17. Todella kaunis sänky juuri tuollaisena, ilman maalia ehdottomasti :)
  Kaunista teillä on muutenkin!

  VastaaPoista
 18. Kaunis sänky...ei tarvitse maalata. Kaunis on myös tapetti makkarissa.
  Kivaa Viikonloppua!

  VastaaPoista