maanantai 17. tammikuuta 2011

Suunnittelua ilmassa

Aloin tekemään siivousta lehtivarastoon. 
Käyn läpi kaikki vanhat sisustuslehdet, joista leikkaan talteen parhaat palat. 
Saa vähän lisää tilaa komeroon, ja hommahan on muutenkin mukavaa!
Ihania ideoita tallettui tätä nykyistä taloa varten, ja mahdollisesti tulevaisuudessa toteutettavaksi..

Yläkerran tilanne edistyy, ja nyt alkaa olla aika miettiä materiaalivalinnat!
Niitä pitää pikkuhiljaa alkaa hankkimaan ja tilailemaan.Olenhan jo tietysti sulatellut suunnitelmia aika pitkän aikaa, joten aika selvillä olen.
Meidän isoon makkariin tulee tapetti, mutta minkälainen, se on vielä auki. Jotain sini tai harmaan sävyistä vaaleaa olen ajatellut. 
Tapettitalon sivuilta bongasin nämä kaksi ensimmäistä:
 Onko liian romanttisia?

 Alla: Sandbergin svante, tykkään kovasti, mutta onko tämä enemmän keittiön tai vessan tapetti?
Yritin tästä löytää ideakuvaa googlettamalla, aika laiha oli tulos.

Mitä olette mieltä, sopisiko makkariin?

Ylhäälle tulee myös vessa, mihin tulee suihkukaappi, joten seinät tarvitsee kaakeloida kokonaan. Niitäkin pitäisi miettiä. Alakerran vessaan valitsin hätiköiden materiaalit, jotka jo nyt harmittaa!
Yläkertaan haluankin tehdä huolella suunnitellun kylpyhuoneen, ettei tarvitse harmitella jälkeenpäin.
Tätä kalustetta ajattelin ikeasta, hyvän kokoinen allas ja kivan näköinen kaappi!

Laatoiksi ajattelin jotain raikasta vaaleaa, ja ehkä hieman ylellistä tuntua antavaa (mutta ei kallista).
Taas on tosi vaikeaa valita! Apua!


Kiitos kaikille viesteistä edelliseen postaukseen ja mukavaa alkuviikkoa!

11 kommenttia:

  1. Tuo tapettikuvien keskimmäinen tapetti on minun suosikkini, hirmu kaunis! Eikä liian romanttinen, ainakaan omaan makuuni.. Tuosta Sandbergin tapetista tulee kieltämättä vähän keittiö mieleen. Mutta miksei sitä voisi makkariinkin laittaa, jos vaan itse tykkää :)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään tuosta ekasta tapettikuvasta ehkä vielä enemmän, mutta Katariinan mainitsema toinenkin on hieno! Sandbergin tapettia en välttämättä laittais itse makkariin... Oikein kauhistuttaa tuo aika, ku pitää ruveta itelle valitsemaan tapetteja ja maaleja, kun vaihtoehtoja on niin kamalasti, että miten ikinä löydetään ne sopivimmat ja meidän mielestä hienoimmat, jotka ei kuitenkaan maksais maltaita.

    VastaaPoista
  3. Kauniita tapetteja ♥
    Voi on varmasti kiva päästä suunnittelemaan, tsemppiä valintoihin, ei varmasti ole helppoa, itseni tuntien jahkailisin varmasti vuoden ennen kun saisin mitään päätetyksi :D

    VastaaPoista
  4. Ihania suunnitelmia. Tapettipohdinnat ovat aina vaikeita valintoja :) Innolla odottelen kuvia lopputuloksestaa ja ratkaisuja mihin päädyitte.

    VastaaPoista
  5. Moi. Minäkin tykkään ensimmäisestä tapetista enemmän, sandbergin ei niinkään miellytä. Minä myös pohdin keittiön tapettia ja laattoja. Kyl on vaikeeta kun on niin paljon, mistä valita. Tuo ikean wc kaluste on ihana. Harmi ettei meitin vessaan mahdu:)

    VastaaPoista
  6. Nuo kaksi ensimmäistä tapettia ovat aivan ihania, ei ollenkaan liian romattisia, ainakaa minun makuuni :) Ikean wc kaluste on kyllä tosi kaunis :) Onnea valintoihin!

    VastaaPoista
  7. Ihania suunnitelmia! Tykkään noista kaikista tapeteista tosi paljon, keskimmäisestä varmaan eniten ja voisin kyllä kuvitella tuon alimmaisen makuuhuoneeseen!! Se on todella kaunis ja olisi esim. tummanruskean puusängyn kanssa mun mielestä tosi hieno! Meille tulee myös yläkertaan kolmas vessa vielä ja sinne ehdottomasti noi samat Ikean kalusteet ja vielä se saman sarjan korkea pystykaappi :)

    VastaaPoista
  8. Hei! Kiva kun olette laittaneet mielipidettä :)
    Eipä olla päästy puusta pitkälle vielä noiden tapettivalintojen suhteen, vielä haen varmaan mallipaloja ja mietin lisää!

    VastaaPoista
  9. Moikka! Yritin googlettaa sitä mekkoon mahtumista, mutta en löytänyt :)
    Kivoja suunnitelmia siellä! Mäkin ostin joskus ton ikean allaskaapin meille, ja sitten mies tokaisi, että se ei mahdu meidän vessaan. Olin unohtanut mitat, kun kaappi oli niin kiva :D
    Mun mielestä makkarissa saa hiukan hempeillä. Siis ainakin tapetin suhteen ;D

    VastaaPoista
  10. :D kokeilin itse vielä tuota hakua, löytyi vasta toiselta sivulta tämä blogi..

    Se kaappi onkin aika syvä, mittailin sitä kylppäriä ja mahtuukin justiinsa kivasti :)

    VastaaPoista
  11. meillä on tuo ikean allaskaappi. muuten kiva, mutta lapset ei ylety pesemään käsiä...kasvaahan ne lapset tietty. mutta minua harmitti, kun n ollut asiaa hoksannut.

    VastaaPoista