tiistai 14. syyskuuta 2010

Uutta olohuoneessa

Sunnuntaina meidän vanha sohva lähti uuteen kotiin. Jotenkin kaupat rupesivat rullaamaan, nimittäin piano lähti yllättäen eilen uudelle soittajalle :)


Tuo tietokone on oikein ongelma, sille ei ole oikein järkevää paikkaa, ennenkuin yläkerta on valmis. :(

Olihan tyhjää.. tyttö oli ihan ihmeissään kun sohva hävisi päiväunien aikana :D

Eilen käytiin ikeassa hakemassa uudet sohvat, ektorp valkoinen kolmen istuttava, sekä nojatuoli ja rahi. Mies varasi heti jälkimmäiset..

Hintahan noilla kalusteilla on tippunut, mutta saa sitten ajan kanssa nähdä onko laatukin.. Meillä oli viisi vuotta vanha ektorp kulmasohva, ja siinä oli istuintyynyissä höyheniä täytteinä, sohva olikin tosi hyvänä säilynyt. Näissä uusissapa ei ollut enää höyheniä vaan keinokuitua..hmm?
Tosi ryppyiset on vielä nuo päälliset, mutta kai ne siitä siliää.

Tässä nyt vähän esimakua olohuoneesta. Ostin vielä uuden tietokonetuolinkin, niin sopii sisustukseen. Se on vielä kasaamatta. Eli lisää kuvia tulossa kunhan saadaan kaikki järjestykseen!

Nyt pitäisi alkaa ompelemaan uusia näihin sopivia tyynyjä..



Loppuviikko meneekin taas töiden merkeissä, kerkeää taas töiden lomassa lueskelemaan teidän blogeja.. :D

Mukavaa viikkoa kaikille!



7 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää teidän olohuone. Sopivan rauhallisen oloista, kun ei joka nurkka pursua tavaraa! Voi miten odotankaan, että pääsen omaa uutta kotia laittamaan. Vihdoinkin koti joka on "omannäköinen" eikä näitä tylsiä vuokra-asuntoja! :) Kaunis oli myös se vanha sänky pikkuisella. Elä ihmeessä maalaa valkoiseksi, minä jouduin omani maalaamaan kun oli pinta niin huonokuntoinen. En kylläkään maalannut valkoiseksi vaan harmaaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Ektorpit on kyllä ihanat! Ja jos vielä se valkoinen pianokin tuohon, niin on tosi ihana olohuone! Just noi jutut laittaisin itsekin, jos ei olisi niin uudehkot sohvat kotona ja pianoa en vielä raaski vaihtaa. Tietokone mullakin on yläkerran aulassa.
    Mukavaa sisustelua ja viikonjatkoa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat ektorpit ♥ Olkkari näyttää kauniilta :)
    Ompeluintoa sinne!

    VastaaPoista
  4. Tosi pirtsakan näköiset noi uudet Ektorpit! Ja ihana toi nojatuoli. Sellasesta mäkin vielä haaveilen... paitsi että toi taitaa olla se "muhkeampi" versio? Mä olen suunnitellut sitä Jennylundia, vaikka toi on kyllä ihana. Mut meille ei oikein mahdu. Buu!

    Tosi kivan näköistä kuvissa! :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
  5. Onnea uudesta sohvasta, tykkään!!
    Tosi raikkaan näköistä, kyllä siellä nyt kelpaa istuskella :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos. On tykätty tosi paljon sohvista. Pianojakin olen katellut, mutta täytyy odottaa noin kuukausi niin niitä tulee taas lisää myyjälle.. :) Mihinköhän sen sitten sijoittaa.. ? ;)

    VastaaPoista
  7. Ihana,tilava ja valoisa olkkari!! <3

    VastaaPoista